Hazai golfpályák

Egyre többen szeretnék kipróbálni ezt a sokak számára oly távolinak tűnő sportot. Vannak, akik egyszer legalább ütőt fognának a kezükbe, de olyanok is akadnak, akiket teljesen magával ragad és örök hűséget esküsznek már az első alkalommal.

A hazai golfpályákon lehetőség nyílik arra, hogy a golffal még csak barátkozók is kipróbálják a játékot és mindazt, ami a golfhoz tartozik.

Az ismerkedőknek számos golftanfolyamot, „golfízelítő" csomagot kínálnak, amely kitűnő szórakozást nyújt és akár komoly tanulást jelenthet, ha valaki eléggé elszánt, hogy megtanulja az alapokat és a szabályokat.                                                      

A programok alkalmával a résztvevőket körbevezetik a golfpályán, megismertetik a golf alapvető szabályaival. Profi oktatók irányításával mindenki elütheti első labdáit. A felszerelést, ütőket a klubok biztosítják.

Az ország valamennyi golfpályája közelében magas színvonalú wellness és gyógy szolgáltatásokat nyújtó hotelekben relaxálhatnak a vendégek a játék után, és élvezhetik rekreációs lehetőségek széles skáláját.

A már régebb óta golfozók rendkívül sok versenyből és programból válogathatnak, a még nem golfozók, akik elég elszántak, vagy kíváncsiak, hogy kipróbálják, szintén egyre több lehetőséget vehetnek igénybe.

Hazai golfpályák