Golf Magyarországon

Egy nyugodt, harmonikus, gyönyörű természeti környezetben fekvő golfpályán pár óra elteltével az ember testileg felfrissül, lelkileg újjáéled. Akik a golf életmódját választják, olyan helyeket keresnek fel, ahol a golf mellett más kikapcsolódási lehetőségek is várnak rájuk.

Magyarország egyedülálló adottságokkal rendelkezik: kiváló golfpályák, elsőrangú szállások wellness és gyógy szolgáltatásokkal és izgalmas, fenséges gasztronómia. Egyedülálló kombináció, egyedi élményvilágban.

Elsőosztályú, változatos adottságú golfpályák lenyűgöző természeti környezetben várnak a golfozókra.

És ha épp nem a labdát üti?

Az ország valamennyi golfpályája közelében magas színvonalú wellness és gyógy szolgáltatásokat nyújtó hotelekben relaxálhat a játék után és élvezheti a wellness valamint a rekreációs lehetőségek széles skáláját.

Egy kellemes játéknap után érdemes a 22 borrégió egyikében kitűnő magyar borokat ízlelni akár egy vacsora mellett, de regisztrálhat a számos borút egyikére, amely borospincékbe, szőlőskertekbe és bormúzeumokba kalauzolja el vendégeit.

Az előzőekben leírtak is bizonyítják, hogy Magyarország biztosítja a golfozók és a golfot tanulni vágyók ideális kikapcsolódásához szükséges feltételeket.

Kellemes időtöltést, golfozást, pazar kulináris élvezeteket és frissítő spa élményeket kívánunk Magyarországon!


Mi is a golf?

Hazai golfpályák