Via ferrata Magyarországon

Az aktív időtöltésnek ez a fajtája nálunk még új dolognak számít, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elérkezett hát az idő, hogy bemutassuk a hegyi túrázásnak ezt a különös, nem annyira veszélyes, de nagyon izgalmas módját, ami nemrég vetette meg a lábát Magyarországon.
Bővebben

Nemzetközi Duna Nap és a Magyar Vízitúrázás napja

A Nemzetközi Duna-napon számos helyen ünneplik Európa nagy folyóját a Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig. A Duna Naphoz kapcsolódóan idén először a magyar szervezők a hazai vízitúrázás népszerűsítésére meghirdették a Magyar Vízitúrázás Napját. Kajakozhatunk, kenuzhatunk és még bográcsozhatunk is Június 29-én!
Bővebben

Nemzetközi sportversenyek - 2014

2014-ben a nemzetközi sportesemények két legnagyobbikára, a téli olimpiára és a futball világbajnokságra kerül sor, de ha Szocsiba vagy Brazíliába nem is jutunk el, idén itthon is számos sportág élvonalbeli sportolóinak szurkolhatunk Európa- , sőt világbajnokságokon, világkupákon is.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Túrázz, Bringázz, evezz!

XVIII. Nemzetközi Kézilabda Fesztivál

Augusztus 12. és 18. között rendezik meg a felnőtt korúvá vált Cell-Cup Veszprém kézilabdatornát. Magyarország legnagyobb, valamint Európa második legnagyobb nemzetközi kézilabda fesztiválján idén 165 csapat méri össze az erejét, akik összesen 20 országból érkeznek. A mérkőzések szünetében sem kell unatkozni, indul strandjárat, lesz pincelátogatás és vitorlázás is az extra programok között.

Új helyszínen a Széchenyi Vágta

Augusztus 2-án, szombaton ismét Nyugat-Magyarországra érkezik a Vágta-forgatag, ekkor rendezik meg a Széchenyi Vágtát, a Nemzeti Vágta soproni előfutamát. A versenynek idén az Anger-rét ad otthont.

Kenutúrák kezdőknek

Magyarország bővelkedik a szebbnél szebb vízi utakban. Tökéletes nyári program a csendes evezés, a folyóról megnézni a part menti erdősávokat és homokfövenyeket vagy a tó közepéről figyelni a nádasban megbújó ritka madarakat. Kár lenne kihagyni egy ilyen kalandot, csak azért mert nem vagyunk profi evezősök. Vannak könnyű, de nem kevésbé gyönyörű túrák kezdőknek is.
Tovább
Tovább
Tovább