SUP – Állj fel és evezz!

Új őrület hódít tavainkon, az állva evezés, vagyis a SUP. Utánajártunk, mi is ez, hogy működik, kinek való, és hol lehet kipróbálni. Megnyugtató, hogy minden évben érkezik valami újdonság, amit fel lehet fedezni.
Bővebben

Via ferrata Magyarországon

Az aktív időtöltésnek ez a fajtája nálunk még új dolognak számít, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elérkezett hát az idő, hogy bemutassuk a hegyi túrázásnak ezt a különös, nem annyira veszélyes, de nagyon izgalmas módját, ami nemrég vetette meg a lábát Magyarországon.
Bővebben

Nemzetközi sportversenyek - 2014

2014-ben a nemzetközi sportesemények két legnagyobbikára, a téli olimpiára és a futball világbajnokságra kerül sor, de ha Szocsiba vagy Brazíliába nem is jutunk el, idén itthon is számos sportág élvonalbeli sportolóinak szurkolhatunk Európa- , sőt világbajnokságokon, világkupákon is.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Túrázz, Bringázz, evezz!

Junior úszó VB-t szervez Balatonfüred

Szeptember 5-7. között újabb rangos sporteseménynek, az idei junior nyílt vízi úszó-világbajnokságnak ad otthont Balatonfüred. A fiatal sporttehetségek 29 országból érkeznek és két korcsoportban, összesen három távon mérkőznek meg egymással. Szurkoljunk nekik együtt!

Kenutúrák kezdőknek

Magyarország bővelkedik a szebbnél szebb vízi utakban. Tökéletes nyári program a csendes evezés, a folyóról megnézni a part menti erdősávokat és homokfövenyeket vagy a tó közepéről figyelni a nádasban megbújó ritka madarakat. Kár lenne kihagyni egy ilyen kalandot, csak azért mert nem vagyunk profi evezősök. Vannak könnyű, de nem kevésbé gyönyörű túrák kezdőknek is.

Országos Kéktúra 13. - A Gerecse

A Pilist elhagyva utunkat a Gerecse hegységben folytatjuk. Dorogtól Szárligetig közel 70 km és mintegy három napi út áll előttünk.
Tovább
Tovább
Tovább