TOP 10 őszi kirándulóhely

Összeválogattuk a legjobb őszi kirándulóhelyeket, ahol erdőben, dombon, szőlőben is csavaroghatunk. Kibringázhatjuk, sőt lelovagolhatjuk az évkezdés fáradalmait a Cuha-völgyétől a Gemencen át az Őrségig, megjárva az összes magasabb és alacsonyabb magyar hegyet, a Mátrát, a Pilist és az Írott-kő Natúrparkot is. Lássunk is hozzá a felfedezéshez!
Bővebben

SUP – Állj fel és evezz!

Új őrület hódít tavainkon, az állva evezés, vagyis a SUP. Utánajártunk, mi is ez, hogy működik, kinek való, és hol lehet kipróbálni. Megnyugtató, hogy minden évben érkezik valami újdonság, amit fel lehet fedezni.
Bővebben

Nemzetközi sportversenyek - 2014

2014-ben a nemzetközi sportesemények két legnagyobbikára, a téli olimpiára és a futball világbajnokságra kerül sor, de ha Szocsiba vagy Brazíliába nem is jutunk el, idén itthon is számos sportág élvonalbeli sportolóinak szurkolhatunk Európa- , sőt világbajnokságokon, világkupákon is.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Túrázz, Bringázz, evezz!

Országos Kéktúra 15. - A Keleti-Bakony

Kéktúránk következő szakaszain a Dunántúli-középhegység legnagyobb kiterjedésű tagjának, a Bakonynak a felfedezése vár ránk. Mielőtt azonban a hegység belseje felé vennénk az irányt, utunk közel 60 km hosszan a Keleti-Bakony területén vezet keresztül.

Országos Kéktúra 14. - A Vértes

Vértesi túránkat Szárligetnél kezdjük, majd nekivágunk az előttünk álló majd 50 km-es távnak, mely a Vértes legszebb szakaszain vezet keresztül több várat és várromot is érintve.

Így működik közbringa rendszer Budapesten!

2014 szeptember 8-án elindult a sokak által MOL BuBi, azaz az új budapesti közbringa rendszer. Miért előnyös nekünk? A belvárosi dugót megúszva, környezetbarát módon közlekedhetünk, saját kerékpár nélkül kombinálhatjuk más tömegközlekedési eszközzel vagy autózással is.
Tovább
Tovább
Tovább