TOP 10 őszi kirándulóhely

Összeválogattuk a legjobb őszi kirándulóhelyeket, ahol erdőben, dombon, szőlőben is csavaroghatunk. Kibringázhatjuk, sőt lelovagolhatjuk az évkezdés fáradalmait a Cuha-völgyétől a Gemencen át az Őrségig, megjárva az összes magasabb és alacsonyabb magyar hegyet, a Mátrát, a Pilist és az Írott-kő Natúrparkot is. Lássunk is hozzá a felfedezéshez!
Bővebben

SUP – Állj fel és evezz!

Új őrület hódít tavainkon, az állva evezés, vagyis a SUP. Utánajártunk, mi is ez, hogy működik, kinek való, és hol lehet kipróbálni. Megnyugtató, hogy minden évben érkezik valami újdonság, amit fel lehet fedezni.
Bővebben

Nemzetközi sportversenyek - 2014

2014-ben a nemzetközi sportesemények két legnagyobbikára, a téli olimpiára és a futball világbajnokságra kerül sor, de ha Szocsiba vagy Brazíliába nem is jutunk el, idén itthon is számos sportág élvonalbeli sportolóinak szurkolhatunk Európa- , sőt világbajnokságokon, világkupákon is.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Túrázz, Bringázz, evezz!

Így működik közbringa rendszer Budapesten!

2014 szeptember 8-án elindult a sokak által MOL BuBi, azaz az új budapesti közbringa rendszer. Miért előnyös nekünk? A belvárosi dugót megúszva, környezetbarát módon közlekedhetünk, saját kerékpár nélkül kombinálhatjuk más tömegközlekedési eszközzel vagy autózással is.

Via ferrata Magyarországon

Az aktív időtöltésnek ez a fajtája nálunk még új dolognak számít, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elérkezett hát az idő, hogy bemutassuk a hegyi túrázásnak ezt a különös, nem annyira veszélyes, de nagyon izgalmas módját, ami nemrég vetette meg a lábát Magyarországon.

20 magyar vár, amit látnod kell!

Hazánkban körülbelül száz várat és várromot találunk szerte az országban. Mi most összeszedtük azt a húszat, amit mindenképp látnod kell: Budától, Esztergomon át egészen Kisnánáig. A túracipőt pedig már most érdemes kikészíteni!
Tovább
Tovább
Tovább