Balatoni bringás hétvége

Balatonföldváron május 2-ától már gyülekeznek a bringások, hogy május 3-án, szombaton hajnalban elrajtolhasson a Közép-Kelet-Európa legnagyobb tavát körültekerő, immár 15 éve hagyományosan megrendezett McDonald's Bringamánia Balatonkör túra.
Bővebben

Nemzetközi sportversenyek - 2014

2014-ben a nemzetközi sportesemények két legnagyobbikára, a téli olimpiára és a futball világbajnokságra kerül sor, de ha Szocsiba vagy Brazíliába nem is jutunk el, idén itthon is számos sportág élvonalbeli sportolóinak szurkolhatunk Európa- , sőt világbajnokságokon, világkupákon is.
Bővebben

52 túra – 52 hétvége

Egyik legjobb és legkönnyebben elérhető módja a kikapcsolódásnak a természetjárás. 52 hétvégére elegendő kirándulásötletet ajánlunk, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvére valót akár könnyedebb, egynapos kirándulásra, akár komolyabb gyalogtúrára indulna. Keresőnkben régiók alapján választhatunk úti célt, utána pedig nincs más hátra: bakancsra fel! A sietős, zajos hétköznapok után semmi sem pihentetőbb, mint a természet hangjai: a madarak csicsergése, a lomb suhogása, a víz csobbanása, amelyet csupán lépteink zöreje, a patkók dobogása vagy csónakunk suhanása zavar meg. Néhány napot eltölteni a folyóparton, a hegyekben, az erdőkben, megismerni az ott élő növényeket, állatokat, hosszú időre feltöltődést és életre szóló élményt jelenthet.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit

Úti tippek, programajánló

Via ferrata Magyarországon

Az aktív időtöltésnek ez a fajtája nálunk még új dolognak számít, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Elérkezett hát az idő, hogy bemutassuk a hegyi túrázásnak ezt a különös, nem annyira veszélyes, de nagyon izgalmas módját, ami nemrég vetette meg a lábát Magyarországon.

Tour de Velencei-tó

Május érkezésével a kerékpáros túrák szezonja is megkezdődik. A május 17-18- án megrendezendő Tour de Velencei-tó kiváló lehetőség a formába lendüléshez családok és barátok számára is. A programok közül a vasárnap megrendezendő 30 km-es, ingyenes Velencei-tavi körtúra hazánk talán legnépszerűbb családi kerékpáros túrájává vált.

Több

Gőzfelhős kirándulás a Cuha-völgybe

Tovább

Balatoni bringás hétvége

Tovább

Kilátók a Pilisben és környékén

Tovább

Csak futólag ismered? – 29. Vivicittá Városvédő Futás

Tovább
Tovább
Tovább