Aktív programok május-júniusra

A nyár közeledtével minden hétvégére találhatunk magunknak aktív elfoglaltságot: országszerte jobbnál jobb futóversenyek, kerékpáros hétvégék várják a sportbarátokat, aki pedig a teljesítmény helyett inkább kirándulásra vágyik, az sem fog csalódni: a nagy tavaink körüli vezetett kerékpáros túrák mellett például igazi különlegességet jelent a nemzeti parkokon átvezető hegyvidéki bicajtúra a Bükkben.
Bővebben

Nagy Tavaszi Kültéri Programajánló

Elbúcsúztattuk a telet, ki busójárással, ki tikverőzéssel, megjött a tavasz, lehet tervezgetni a kültéri programokat jó idő esetére. Összegyűjtöttük azokat a túrákat, élményeket, helyeket, amik idén márciusban-áprilisban a legnépszerűbbek lesznek.
Bővebben

Kékvándor: a fényképész és a Kéktúra

Generációk meghatározó emléke volt Rockenbauer Pál híres sorozata, az Országos Kéktúra útvonalát bemutató Másfélmillió lépés Magyarországon. Burger Barna tizenévesen látta a sorozatot, és annyira élénken éltek benne az emlékek, hogy az elmúlt években végül sikerült is bejárnia a több mint 1100 kilométeres útvonalat. A túrát természetesen végigfényképezte, és ebből született meg legújabb albuma, a Kékvándor.
Bővebben
Fedezze fel Magyarország régióit
Hungary Dél-Dunántúl Dél-Alföld Észak-Alföld Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Tisza-tó

Bringázz és gyalogolj!

Így bringázzunk az erdőben!

Ha szigorúak akarunk lenni, két legális épített pályát találunk Magyarországon, de ez ne vegye el a kedvünket attól, hogy letérjünk a betonutakról és bekanyarodjunk a jó levegőjű, árnyas erdőbe. Hiszen ezt már egyébként is legálisan megtehetjük a kijelölt útvonalakon, és most azt is elmondjuk, hol vannak ezek közül a legjobb helyek.

5 tókerülő bringatúra vasárnapra

Május nem csak a tavasz, de a kerékpártúrák, kerékpáros rendezvények robbanási pontja is, hiszen nincs is jobb elfoglaltság ilyenkor, mint a szabadba kimozdulni, világot látni a virágba borult fákkal övezett hazai (kerékpár)utakon. Öt tópartot érintő egy-egy napos kerékpáros túratippeket állítottunk össze a Balaton, a Velencei-tó, a Fertő, a Tisza-tó és az Orfűi-tórendszer körül.

8 bakancslistás tavaszi kaland

A legjobb kalandok általában olyanok, hogy nem a szokásos módon jutunk el valahonnan valahová és közben olyasmiket látunk, amiket általában nem. Ezért is szeretünk utazni. De ha még közben száguldozni, akadályt mászni, zuhanni is lehet, az különösen plusz pontot ér. Össze is gyűjtöttünk ezekből mindjárt 8 félét.
Tovább
Tovább
Tovább