Csobbanjon!

Magyarország minden régiójában aquapark nyitotta meg kapuit az elmúlt években, melyek egész évben garantált szórakozást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak.

A jelentősebb fürdők is rendelkeznek gyerekszigettel és a nagyobbaknak is élményt adó csúszdaparkkal. Nyáron még tovább bővül a lehetőségek tárháza: a zalaegerszegi – az országban a legnagyobb – hullámmedencétől kezdve az abádszalóki vízi bob pályáig színesedik a kínálat.

Közép-Európa legnagyobb vízi élményparkja Budapest határában található, Angkor stílusú templomot utánzó alakja, 11 különböző méretű és hosszúságú csúszdája, 17 medencéje illetve szaunaparkja megér egy látogatást!

Budapesttől csak 23 km-re északra, Mogyóródon fekszik a 12 hektáros alapterületű, szabadtéri vízi élménypark, mely 21 vízicsúszdával, különböző sportpályákkal, mesterséges folyóval, interaktív játékokkal, animációs programokkal és különféle masszázsokkal kápráztatja el az idelátogatókat.

Feltétlenül említésre méltó a debreceni Aquaticum. Hatalmas üvegkupolája alatt egy mediterrán hangulatú vízi paradicsom várja a fürdőzőket.

A szegedi vízi komplexum kialakításánál is mindenkire gondoltak – kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek kínál élményeket vagy gyógyulást. A termálvízre épülő, nagy alapterületen elhelyezkedő, hajdúszoboszlói Hungarospa szintén komplex szolgáltatásokkal várja a fiatalabb és idősebb látogatókat. Ha nyugat felé pillantunk, a legújabb csúszda élményvilágot találjuk a bükfürdői fürdőkomplexumban.